Zahraniční zájezd pro fanoušky Czech Kermis Tv na Kermis Tilburg 2024

Ahoj, na YouTube vznikla anketa, jestli by jste měli zájem o zahraniční zájezd do Holandska na největší pouť, kde je přes 200 atrakcí na ploše přes 4 kilometry. Protože anketa byla pozitivní, rozhodl jsem se pro vás tento zájezd zorganizovat.

Dopředu upozorňuji, že nejsme žádná cestovní kancelář a dělám tento zájezd na svoje riziko! Váš Kermisák.

Budeme mít objednaný mikrobus pro 15 osob, aby každého cesta vyšla co nejlevněji, musíme mikrobus zaplnit do posledního místa. Ubytovaní budeme na hotelu po pokojích. Podle domluvy se dohodneme kdo s kým by chtěl být na pokoji.

V minulosti z mých videí víte, že jsem už v Tilburgu byl s Edou a jeho rodiči. Byli jsme tam 3 dny a jen tak tak, jsme stihli atrakce, které jsme měli v plánu. Je to dost náročné vše stihnout, protože je tam opravdu velký výběr atrakcí, proto akci plánuji na 5-6 dní podle finančních možností a podle toho jak se domluvíme. Protože nejdražší bude doprava a ubytování se snídaní počítejte s částkou mezi 10 až 15 tisíci Kč kam by jsme se měli vejít i s atrakcemi. Jídlo do této částky nepočítám. Co nás letos v Tilburgu za atrakce čeká, najdete v tomto seznamu atrakcí na přiloženém odkaze: zde

Pokud vám názvy nic neřeknou, malá ochutnávka na YouTube.

  • První video zde
  • Druhé video zde
  • Jak jsme si s Edou užili Kermis Tilburg v roce 2015 se podívejte zde
  • Na další videa z minulých let se podívejte na YouTube.
Harmonogram akce:
  • Odjezd z Prahy neděle 21. 7. 2024 v ranních hodinách. Po cestě budou odpočinkové přestávky, příjezd ve večerních hodinách na hotel.
  • Pondělí 22. 7. 2024 v 7 hodin ráno snídaně na hotelu. V 10 hodin odchod na atrakce Kermis Tilburg až do večerních hodin. Můžeme jít hromadně, kdo bude chtít může i samostatně bez nás.
  • Úterý 23. 7. 2024 v 7 hodin ráno snídaně na hotelu. V 10 hodin odchod opět k atrakcím.
  • Středa 24. 7. 2024 v 7 hodin ráno snídaně. Po snídani možnost jet naším mikrobusem nebo veřejnou dopravou do města Uden na Kermis Uden. Zde jsou další atrakce k dispozici. Tato akce je ve stejný termín jako Kermis Tilburg.
  • Čtvrtek 25. 7. 2024 v 7 hodin ráno snídaně a po celý den volný program. Někdo může opět v Tilburgu na atrakce nebo si můžeme jít prohlédnout město, záleží na místě jak se domluvíme.
  • Pátek 26. 7. 2024 v 7 hodin ráno snídaně a odjezd mikrobusem zpět do Prahy. Příjezd ve večerních hodinách.
  • Pokud by nikdo nechtěl jet do Udenu, můžeme zájezd zkrátit o jeden den, je ale potřeba se nad tím domluvit, ještě před zaplacením zájezdu.
  • Dále je možnost, pokud by se nenaplnila kapacita mikrobusu, můžeme jet veřejnou dopravou, při které bude hodně přestupů, což by mohlo být nepohodlné. Letadlo využít nechceme! Případně pokud někteří účastníci vlastní automobily, můžeme je využít i takto.
Vyplňte níže prosím formulář s vaší zatím nezávaznou přihláškou nejpozději do 1. 5. 2024.
Po přihlášení s vyplněním přihlášky vám na email budou odeslány další informace, ohledně už přesné částky za dopravu a hotel. Pokud s částkou budete souhlasit, pošlete jako závaznou přihlášku na číslo účtu zálohu, která bude v emailu stanovena k zaplacení dopravy a hotelu.
  • Upozornění! Pokud před začátkem zájezdu svojí účast odhlásíte, bude možné za vynaložené náklady vrátit nižší částku nebo vůbec žádnou. Pokud za sebe seženete náhradu, která ihned částku uhradí, bude vám vrácena finanční částka v plné výší.
  • Upozornění! Osoba mladší 15 let musí jet s dospělým zákonným zástupcem a s potvrzením od rodičů, že se akce může zůčastnit a bere za něj plnou odpovědnost jeho zákonný zástupce co jede s ním.
  • Upozornění! Osoba ve věku 15 až 18 let musí mít písemný souhlas s potvrzením, že se zájezdu může zúčastnit. Pokud pojede bez dospělého doprovodu, je povinnen se účastnit hromadného odchodu s pořadatelem akce (Kermisákem) k atrakcím. Volný rozchod na akci jen se souhlasem pořadatele akce na místě.
 
Další otázky můžete směřovat na email: czechkermistv@seznam.cz
 
Budu se těšit na spolupráci a že si akci užijeme!
 
 
Za Czecch Kermis Tv
 
David Gril (Kermisák)
Pořadatel zájezdu
 
Jméno účastníka stav platba
F. Doušek a L. Doušková Potvrzeno V jednání od 1.5.
R. Klíma a E. Dvořáková Potvrzeno V jednání od 1. 5.
O. Krejča s přítelkyní Potvrzeno V jednání od 1. 5.
L. Hausmann s přítelkyní Potvrzeno V jednání od 1. 5.
J. Matějec Potvrzeno V jednání od 1. 5.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

 

Nezávazné přihlášení na akci Kermis Tilburg 2024 s Czech Kermis Tv

Vyplňte prosím níže uvedené údaje:

TOPlist